ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. De eigenaar van de website www.shirtyandy.be en webwinkel is dhr Andy Annendyck, Geraardsbergsestraat 102, 1541 Herne, ondernemingsnummer BE 0731 750 578, verder Shirty Andy genoemd.
 2. De bestellingen in de winkel kunnen via website worden geplaatst.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

 1. De plaatsing van de bestelling is equivalent aan het akkoord gaan met verwerking van de persoonlijke gegevens van de Koper door Shirty Andy en voor het opmaken van de factuur zonder handtekening van de Koper.
 1. De persoonlijke gegevens van de Koper beschermd overeenkomstig wet over bescherming persoonlijke gegevens, worden niet overgedragen, verkocht of in bruikleen gegeven aan andere personen of autoriteiten. De opname van hoger vermelde gegevens is noodzakelijk teneinde de nakoming van de bestellingen van de Kopers te verzekeren.
 1. Enkel de eigenaar van de website en webwinkel heeft toegang tot persoonlijke gegevens.

UITVOERING VAN DE BESTELLINGEN

 1. De prijzen opgegeven in de webwinkel zijn bruto detailprijzen in Euro.
 1. De aanvaarding van het reglement en juiste invulling door de Koper van het bestellingsformulier dat zich op de pagina’s van de webwinkel bevindt, vormen de voorwaarde van de uitvoering van aankoop.
 1. Shirty Andy behoudt het recht om de uitvoering van de bestelling te weigeren indien het twijfels wekt, bv. indien de bestelling met foutieve uitvoeringsopties wordt geplaatst. In zulk geval zal Shirty Andy contact met de Koper opnemen teneinde de bestelling te corrigeren.
 1. Indien de Koper de bestelling binnen de 7 werkdagen niet bevestigt door betaling, zal de bestelling niet worden uitgevoerd.
 1. De Koper is verplicht zijn e-mail en telefoon contactnummer op te geven waaronder de bevestiging van de bestelling mogelijk is.
 1. De Koper heeft de mogelijkheid de bestelling te annuleren onder voorwaarde dat de uitvoering ervan niet begonnen is – de annulering moet via contact met Shirty Andy (door de in de webwinkel voorgestelde communicatiekanalen) en bevestiging van de annulering door Shirty Andy plaatsvinden.
 1. De uitvoeringstijd (productietijd) van de bestelling wordt gerekend, vanaf het ogenblik dat de klant het bericht ontvangt waarin gemeld wordt dat de bestelling in productie is. De producten worden binnen de aangegeven termijn op onze website vervaardigd en verzonden (zie “levertijden”).
 1. De uitvoering van de bestelling bestaat uit vervaardiging van het kunstwerk voor de klant volgens het bestellingsformulier en de door hem opgegeven specificatie overeenkomstig uitvoeringsopties; de uitvoering omvat afdruk van het kunstwerk op de door de Klant gekozen materie, verpakking en verzending.
 1. Het vervaardigde product zal aan de klant worden afgeleverd door een post-/koerierdienst, op het opgegeven adres in het bestelformulier. De verzendkosten zijn afhankelijk van het bestelde product alsook van de bestelde formaten ( zie “verzendkosten”). Er bestaat ook de mogelijkheid om het bestelde product persoonlijk te komen afhalen, op voorwaarde dat dit voorafgaand overeengekomen werd.
 1. De bestellingen die binnen de 7 dagen niet worden bevestigd (door betaling op rekening van de waarde van de bestelling of telefonische bevestiging), zullen worden geannuleerd.
 1. De prijs opgegeven bij elk product is bindend op het ogenblik van de plaatsing van de bestelling door de klant. Shirty Andy behoudt het recht om de prijzen van de producent in de offerte te wijzigen, nieuwe producten in de offerte van de webwinkel in te voeren, op de pagina’s van de webwinkel promotieacties door te voeren of af te schaffen of er wijzigingen in te brengen.
 1. Voor elke bestelling wordt er een BTW factuur opgemaakt. De BTW factuur wordt op het ogenblik opgemaakt waarop alle door de Klant bestelde goederen compleet en klaar voor verzending zijn.
 1. De betaling voor goederen geschiedt door voorafbetaling op de verkregen tijdens bevestiging van de aankoop bankrekening van Shirty Andy.
 1. DE KOPER IS VERPLICHT DE INHOUD VAN DE ZENDING IN DE AANWEZIGHEID VAN DE KOERIER TE CONTROLEREN TENEINDE NA TE GAAN OF DE GOEDEREN TIJDENS DE BESTELLING NIET WERDEN BESCHADIGD.

WAARBORG EN RECLAMATIE.

 1. Verkochte goederen worden niet teruggenomen. Je hebt wel het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst in te ruilen voor een ander artikel (indien niet de juiste maat). De kosten voor verzending van je thuis naar de webwinkel en terug zijn voor eigen rekening. Wij sturen het nieuwe artikel binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw retour terug mits het geretourneerde product in goede staat ontvangen is.
 1. De vorderingen inzake mechanische beschadigingen, die tijdens het vervoer zijn ontstaan, zullen enkel in acht worden genomen op het ogenblik van de in ontvangst name in de aanwezigheid van de koerier. De voorwaarde voor ontvangst is het opmaken van een reclamatie proces-verbaal in de aanwezigheid van de koerier.
 1. De reclamaties van de koerierzendingen worden overeenkomstig het reglement van de firma door de firma gedaan.
 1. Op het ogenblik dat er een beschadiging van de zending bij levering door het koerierbedrijf wordt vastgesteld, die invloed heeft op de toestand van het pakket, dient men een reclamatie rechtstreeks bij de koerier in te dienen door het opmaken van een passend proces-verbaal van de beschadigingen. Een kopie van het proces-verbaal dient bij de eigenaar van de Winkel te worden ingeleverd.
 1. In geval van eventuele andere reclamaties dient men onverwijld contact met Shirty Andy op te nemen. Het is dan noodzakelijk om het beschadigde product naar het adres van de firma opgegeven in § 1 punt 1 te bezorgen samen met het aankoopbewijs.
 1. Indien de reclamatie aanvaard wordt, zal het gekochte goed hersteld, vervangen worden of zal er een waardebon gegeven worden (geldigheid 1 jaar) maximaal binnen de 7 werkdagen vanaf de aanvaarding van de reclamatie. Bovendien zal Shirty Andy individueel de teruggave van de kosten van levering van de goederen aan de Koper overwegen, in het bijzonder ten gevolge van de eventuele fouten vanwege Shirty Andy.
 1. De goederen waarvan de teruggave, reclamatie of vervanging niet aanvaardt wordt, zullen op de kosten van de Koper worden teruggezonden.

AANDACHT

Voor technische defecten bevatten geen kleurverschillen te wijten aan verschillen in kleurweergave voor computermonitoren, evenals de werkelijke schade die voortvloeit uit het gebruik door de klant.

KAN IK MIJN BESTELLING ANNULEREN OF VERANDERINGEN AANBRENGEN?

U kunt uw bestelling tot 15 minuten na het bestellen nog annuleren of een verandering aanbrengen. Na afloop van deze periode begint de voorbereiding voor de productie van uw bestelling. Daarom is een annuleren of een verandering op een later tijdstip niet meer mogelijk.