Verkochte goederen worden niet teruggenomen. Je hebt wel het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst in te ruilen voor een ander artikel (indien niet de juiste maat). De kosten voor verzending van je thuis naar de webwinkel en terug zijn voor eigen rekening. Wij sturen het nieuwe artikel binnen de 14 dagen na ontvangst van jouw retour terug mits het geretourneerde product in goede staat ontvangen is.

De shirts zijn 100% gerecycleerd: 60 % gerecycleerd bio-katoen + 40 % gerecycleerd polyester (polyester is nodig om het katoen de nodige sterkte te geven). ShirtyAndy gebruikt enkel inkt op waterbasis, niet giftig, veganistisch en Oeko-Tex 100 geproduceerd. Dankzij het gebruik van deze inkt krijgt je shirt na een tijdje een leuke “retrolook”. Wassen doe je best op 30°.

ShirtyAndy maakt de ontwerpjes zelf. Vertrekkende van een schets, worden deze digitaal uitgewerkt.

Zodra het bedrag gestort is wordt je bestelling behandeld. Indien het gevraagde product niet meer in stock is, krijg je hiervan een melding (wanneer er shirts à la minute moeten worden bijgedrukt, zal de levertijd iets langer duren).

De verzendkosten binnen België bedragen € 6,40 via bpost. Voor adressen buiten België is de verzendkost € 16,40. Zodra het pakje verstuurd is, krijg je een berichtje.

Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer BE80 3771 1237 8577.

Van zodra het te betalen bedrag gestort is, wordt de bestelling zo snel mogelijk behandeld.

Al de shirts worden door ShirtyAndy eigenhandig gedrukt, met inkten op waterbasis, in kleine oplages.

Elke t-shirt is licht verschillend, maar dat maakt hem juist uniek!